Duurzame elektrotechnische oplossingen voor particulieren

Onze moderne oplossingen zoals zonnepanelen, laadstations voor elektrische auto’s en energieopslag, zijn allemaal ontworpen om je levenskwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Thuis energieoplossingen op maat

 • Elektrisch rijden: laad je toekomst
  Stap over op elektrisch rijden met gemak dankzij onze thuislaadstations. Deze bieden niet alleen een betrouwbare laadmogelijkheid maar integreren ook met jouw huismanagementsystemen om het energiegebruik te optimaliseren.
 • Energieopslag: energie in eigen beheer
  Met onze thuisaccu’s kun je het gebruik van jouw zonne-energie maximaliseren door deze op te slaan voor later gebruik. Verhoog je energieonafhankelijkheid met onze slim geïntegreerde opslagsystemen.
 • Zonnepanelen: zet zonlicht om in energie
  Kies voor onze hoogwaardige, efficiënte zonnepanelen om zelf schone energie te produceren. Ons team zorgt voor een vlekkeloze installatie en optimale energieopbrengst.

Je partner voor een duurzaam thuis

Bij Velux Elektrotechniek helpen we je graag jouw huis te transformeren met onze duurzame en energiebesparende oplossingen. Geniet van comfort en gemoedsrust, wetende dat je bijdraagt aan een beter milieu. Wij bieden niet alleen geavanceerde technologie, maar ook persoonlijke service en ondersteuning.

Aanvullende diensten voor jou thuis

 • Projecten: maatwerk voor jou thuis
  Of het nu gaat om een grote renovatie of een nieuwbouwproject, wij staan klaar om jouw visie te realiseren met onze op maat gemaakte projectoplossingen.
 • Service & onderhoud: altijd voor jou beschikbaar
  Onze service stopt niet bij de installatie. We bieden uitgebreide onderhouds- en servicemogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd optimaal presteren.

Merken en partners

We werken samen met vooraanstaande merken zoals Alfen, Battiq en Solar Edge om je de beste kwaliteit en nieuwste technologie te bieden in elk aspect van onze dienstverlening.

Verduurzamen met Velux Elektrotechniek betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en toekomstgerichte oplossingen. Neem contact op voor een persoonlijk energieadvies en zet vandaag nog de stap naar een energiezuiniger en duurzamer thuis.