We hebben ons nieuwe logo en onze frisse website gelanceerd, welke ook zichtbaar zullen zijn op het Raadhuisplein en in het Emmapark. Met een hernieuwde focus op zowel de particuliere als de zakelijke sector, tonen we hoe we (complete) elektrische systemen kunnen ontwerpen en installeren voor zowel jouw huis als jouw bedrijfspand.

Voor particulieren: Of je nu zonnepanelen, een warmtepomp, of een elektrische auto hebt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die jouw energie-efficiƫntie verhogen en comfort verbeteren. Van elektrische installaties tot geavanceerde domoticasystemen. Wij bieden inzicht, begrip en op maat gemaakte oplossingen die jouw huis transformeren in een slimme en veilige haven. Ons nieuwe aanbod is speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne energiebehoeften van huiseigenaren.

Voor zakelijke klanten: Velux is gespecialiseerd in het leveren van robuuste elektrische infrastructuur voor kantoren, horeca en andere commerciƫle panden. Of het nu gaat om nieuwbouw of een complexe renovatie, ons team zorgt voor een naadloze uitvoering van projecten die voldoen aan de hoogste industrienormen.

Laat ons jou helpen bij het realiseren van jouw elektrotechnische behoeften en vier het gemak en de kwaliteit die Velux te bieden heeft. Ervaar het gemak en de kwaliteit die wij te bieden hebben, en ontdek zelf waarom wij de vertrouwde keuze zijn voor zowel particulieren als bedrijven in Pijnacker en de omliggende regio.

Lees het gehele artikel hier