Met thuisbatterij en elektrische laadpunten

Met de capaciteit om duizenden laadcycli te weerstaan en de mogelijkheid om je zonnestroom op te slaan, ben je minder afhankelijk van het energienet en maximaliseer je het gebruik van je zonnepanelen. Het verbruik van elektra voor elektrisch rijden wordt steeds toegankelijker en gemakkelijker gemaakt met gemak dankzij onze thuislaadstations. Deze bieden niet alleen een betrouwbare laadmogelijkheid maar integreren ook met jouw huismanagementsystemen om het energiegebruik te optimaliseren.

Controle over jouw eigen energie

  • Thuisbatterijen: opslag en efficiëntie in eigen hand
    Een thuisbatterij biedt niet alleen extra vermogen, maar stelt je ook in staat je zelf opgewekte zonnestroom op te slaan. Dit komt extra van pas nu de salderingsregeling wijzigt, waardoor het direct verbruiken of opslaan van zelf opgewekte energie steeds voordeliger wordt. Met een thuisaccu via onze partner BattiQ ben je voorbereid op de toekomst en haal je het meeste uit je zonnepanelen.
  • Elektrische laadpunten: thuis opladen, duurzaam rijden
    Voor de groeiende groep elektrische auto-eigenaren installeren wij thuislaadstations die het mogelijk maken om voertuigen snel en efficiënt op te laden. Deze laadstations zijn niet alleen een gemakkelijke toevoeging aan jouw huishouden, maar kunnen ook geïntegreerd worden met huismanagementsystemen voor een optimaal energiegebruik.

Jouw partner in duurzame energie

Velux Elektrotechniek is niet alleen een installateur van hoogwaardige systemen; wij zijn jouw partner in het verduurzamen van je thuis. Met de thuisbatterijen van BattiQ, zoals de modulair uitbreidbare systemen die variëren van 3,75 tot 30 kWh in capaciteit en van 3.0 tot 10 KW in vermogen, geven we je de controle over je energiehuishouding. Deze systemen, verkrijgbaar en op voorraad in Nederland, bieden je een duurzame energieopslagoplossing die perfect past bij jouw behoeften.

Met de toevoeging van energieopslagsystemen en elektrische laadpunten aan je huis, zet je een significante stap in het verduurzamen van je leefomgeving. Velux Elektrotechniek staat klaar om je hierbij te ondersteunen met expertise en persoonlijke service. Samen bouwen we aan een duurzaam thuis.