Benut onze servicegerichte instelling

Een hoog serviceniveau bieden wij u dankzij de inzet van onze deskundige en betrokken medewerkers. Onze enthousiaste en vakbekwame mensen vormen een hecht team. Meerdere medewerkers zijn al meer dan 12½ jaar bij Velux Elektrotechniek in dienst. Daardoor is er naast kennis en deskundigheid ook veel ervaring in huis. Met onze kwaliteiten en servicegerichte instelling zijn wij ook u graag van dienst!

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

Dennis van der Kleij

Dennis van der Kleij begon als stagiair bij Velux Elektrotechniek. In juli 1999 werd hij monteur en vervolgens chef-monteur. Sinds het overlijden in februari 2009 van directeur-eigenaar Paul van Schie is Dennis de directeur-eigenaar van Velux Elektrotechniek. Dennis: “Wij zullen onze op service gerichte instelling, maatschappelijke betrokkenheid en op duurzaamheid gerichte aanpak zeker voortzetten.”

Irma

Irma van den Bosch, administratie, in dienst per 3 april 2000.

Jasper

Jasper Tijssen, monteur, is als stagiair begonnen en sinds 1 september 2003 in dienst.

Herman

Herman van den Donker, monteur sinds 3 februari 2003 in dienst

Kasper

Kasper Hoeben, monteur en technisch tekenaar, begonnen als stagiair en vanaf 1 februari 2006 in dienst

Michael

Michael van Voorbergen, monteur, in dienst per 6 juni 2011

Chiel

Chiel Groenewold, leerling monteur, in dienst per 3 september 2018, is bezig met opleiding elektrotechniek niveau 3/4 en hoopt over 2 jaar klaar te zijn en dan verder als 1e monteur werkzaam te zijn bij Velux Elektrotechniek.

Chiel

Randy Ricke, leerling monteur, in dienst per 2 oktober 2018, is bezig met opleiding elektrotechniek niveau 3/4 en hoopt over 2 jaar klaar te zijn en dan verder als 1e monteur werkzaam te zijn bij Velux Elektrotechniek.

Wim

Wim Lubben, sinds 25 augustus 2019 in dienst als monteur.

Fenji

Fenji Woning, sinds 7 september 2020 gestart als hulpmonteur en volgt een opleiding om door te groeien naar monteur.