Verminderen van energieverbruik en elektriciteitskosten

Bij elektriciteit en elektrotechniek geldt veiligheid als belangrijkste criterium. Andere criteria zijn comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden willen hun energieverbruik verlagen en de elektriciteitskosten verminderen. Velux Elektrotechniek helpt hen daarbij.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

Energiebesparing en duurzaamheid

Er zijn meerdere mogelijkheden om op duurzaamheid gerichte ambities te realiseren. Denk aan: het gebruik van zonnepanelen; het rijden met elektrische auto’s; het toepassen van LED-verlichting; energiezuinige besturingsinstallaties; slimme meters en schakelsystemen. Iedere vorm van energiebesparing draagt bij aan een beter milieu. Wij beoordelen voor u ook de Total Cost of Ownerschip. Immers, het gaat om energiebesparing en –opbrengst, om een lage aanvangsprijs, maar ook om lage reparatie- en onderhoudskosten tijdens de gebruiksperiode.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO

Met duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers en ons eigen bedrijf willen wij een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Het is noodzakelijk om op een verantwoorde wijze te ondernemen. Velux Elektrotechniek laat u zien dat er meerdere mogelijkheden zijn om uw ecologische voetafdruk te verminderen. MVO leidt tot kwaliteitsverbetering en kostenbesparing. Voor ons betekent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook het betrokken participeren in, en ondersteunen van lokale en regionale initiatieven, verenigingen en evenementen.

Nul-op-de-meter

Energiebesparing staat volop in de belangstelling. Het betreft meerdere disciplines van de bouwsector waaronder de elektrotechnische sector. Ook Velux Elektrotechniek is een belangrijke schakel in het proces om de energiemeter naar nul te krijgen. In ons eigen bedrijfsgebouw kunt u verschillende energiebesparende technieken zien. Bijvoorbeeld zonnepanelen, LED-verlichting, domotica etc. Voor ons is het resultaat van deze toepassingen dat onze energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Wij verbruiken minder elektriciteit dan dat wij opwekken.