Inzicht krijgen door Kwaliteitshandboek en KIWA-audits

Velux Elektrotechniek werkt met moderne elektrotechnische technieken en volgens de NEN 1010 norm. Om onze kwaliteit continu te optimaliseren laten wij KIWA jaarlijks audits doen om te controleren of wij nog volgens de wettelijke kwaliteitsnormen werken. Ons kwaliteitshandboek ligt altijd voor u ter inzage in de showroom.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
Uneto VNI
Sterkin
KVNL
SSB

KOMO, VCA, Sterkin, SEI

Om onze kwaliteit en deskundigheid onder alle omstandigheden te kunnen waarmaken is certificering een belangrijk aandachtspunt. Wij zijn KOMO-installateur, werken volgens de VCA-checklist, zijn aangesloten bij de Stichting Erkenning Installateurs (Sterkin) en opgenomen in het register van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI, onderdeel UNETO-VNI). Onze certificering biedt u de garantie dat u bij eventuele problemen of twistpunten kunt terugvallen op een centrale vakorganisatie.

Onze certificaten en vakorganisaties

Onderstaand ziet u een overzicht van onze certificaten. U kunt deze bekijken met Adobe Reader dat u hier gratis kunt downloaden. Informatie over de vakorganisaties treft u op hun websites.

KvINL gecertificeerd
Naar ons certificaat BRL6000 Kiwa KvINL en naar de website www.kiwa.nl en/of www.kvinl.nl.
Naar ons certificaat VCA en naar de website www.vca.nl.
Naar ons certificaat Sterkin en naar de website www.sterkin.nl.
Ons bedrijf is lid van UNETO-VNI. Deze organisatie heeft onder andere aandacht voor aspecten van vakkundigheid en duurzaamheid. Ga naar de website www.uneto-vni.nl.
SSB
Naar ons certificaat SBB en naar de website www.s-bb.nl.