Inzicht krijgen door Kwaliteitshandboek en KIWA-audits

Velux Elektrotechniek werkt met moderne elektrotechnische technieken en volgens de NEN 1010 norm. Om onze kwaliteit continu te optimaliseren laten wij KIWA jaarlijks audits doen om te controleren of wij nog volgens de wettelijke kwaliteitsnormen werken. Ons kwaliteitshandboek ligt altijd voor u ter inzage in de showroom.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

KOMO, VCA, Sterkin, SEI

Om onze kwaliteit en deskundigheid onder alle omstandigheden te kunnen waarmaken zijn wij KvINL en VCA gecertificeerd, waardoor onze installaties worden aangelegd volgens de wettelijke vastgestelde beoordelingsrichtlijn, het Kiwa KvINL procescertificaat en dat de werken op een veilige manier worden verricht. Tevens zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland voorheen Uneto Vni. Onze certificering biedt u de garantie dat u bij eventuele problemen of twistpunten kunt terugvallen op een centrale vakorganisatie.

Onze certificaten en vakorganisaties

Onderstaand ziet u een overzicht van onze certificaten. U kunt deze bekijken met Adobe Reader dat u hier gratis kunt downloaden. Informatie over de vakorganisaties treft u op hun websites.

KvINL gecertificeerd
Naar ons certificaat BRL6000 Kiwa KvINL en naar de website www.kiwa.nl en/of www.kvinl.nl.
Naar ons certificaat VCA en naar de website www.vca.nl.
InstallQ
Naar onze inschrijving InstallQ of naar website www.installq.nl
SSB
Naar ons certificaat SBB en naar de website www.s-bb.nl.