Installatiebedrijf Pijnacker-Nootdorp

Sinds 1965 schakelen bedrijven, particulieren en gemeenten Velux Elektrotechniek in voor het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden. Ons bedrijf levert al 50 jaar kwaliteit! Wij zijn gevestigd in Pijnacker-Nootdorp.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

Elektrotechnische installaties

Wij adviseren en ontwerpen, leveren en keuren, onderhouden en repareren kleine en middelgrote elektrotechnische installaties. Bij voorkeur kiezen wij voor duurzame oplossingen. U kunt bij ons terecht voor het bijplaatsen van een eenvoudig stopcontact, wandcontactdoos, tot diverse andere kleine aanpassingen in uw woning, bedrijfspand, winkel etc. Tevens zijn wij uw partner bij nieuwbouw of wanneer u gaat verbouwen of renoveren.

Duurzame oplossingen

Onze duurzame aanpak blijkt uit onze kennis over de mogelijkheden en de voor- en nadelen die zonnepanelen, laadstations bieden. Door gebruikmaking van technieken zoals domotica en KNX-technologie streven wij naar verhoging van comfort en gebruiksgemak en vermindering van elektriciteitskosten.

Oostland, Zoetermeer, Delft

Sinds 2009 is Dennis van der Kleij directeur/eigenaar van Velux Elektrotechniek. Dennis: ‘Wij staan garant voor vakmanschap, kwalitatief uitstekende basisproducten, degelijke planning, afspraken nakomen en alles tot in de puntjes installeren en afwerken. Alle medewerkers zijn goed opgeleid, ervaren en servicegericht. Vooral in Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Delft, Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk staan wij bekend om onze deskundigheid en betrokkenheid.’

Wilt u kennismaken of een offerte? Neem dan contact met ons op.