Betrokkenheid en deskundig advies voor bedrijfsleven

Aannemers, particulieren en zzp’ers bezoeken graag ons bedrijfspand in Pijnacker. Met onze deskundige medewerkers bespreken zij hun projecten. Zij komen voor advies en de aanschaf van elektriciteitsmateriaal. Maar ook om kennis te nemen van nieuwe producten en technieken zoals domotica. Eigenlijk fungeert ons hele bedrijf als showroom.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

Servicegerichte dienstverlening

In 1965 werd ons elektrotechnisch bedrijf gestart. Sindsdien hebben wij gewerkt aan het optimaliseren van onze kennis en kunde. Maar ook aan onze serviceverlening richting bedrijven, instellingen, gemeenten, scholen en particulieren. Daardoor heeft Velux Elektrotechniek in Oostland (Pijnacker-Nootdorp, Bergel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk), Zoetermeer en Delft een goede reputatie. Directie en medewerkers vormen een hecht en betrouwbaar team: inzetbaar voor de meest uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden.

Assortiment elektraproducten

In ons bedrijfspand tonen wij u de werking van bijvoorbeeld een camerasysteem, draadloze bediening van verlichting via de smartphone, zonnepanelen, led-verlichting en zelfs een elektrische auto met oplaadstation. Doordat wij alles uitproberen kunnen wij deskundig en betrouwbaar adviseren. Onze showroom heeft een breed productenscala.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op, of bezoek onze showroom in Pijnacker.