Als particulier bent u van harte welkom in onze showroom te Pijnacker

Weinig elektrotechnische installatiebedrijven beschikken over een showroom. Bij Velux Elektrotechniek is de showroom onderdeel van de serviceverlening aan particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Overzichtelijk staan veel producten gepresenteerd. Bijvoorbeeld schakelmaterialen, wandcontactdozen, huistelefoons, bellen en gongen: bedraad en draadloos. Verlichting voor binnen- aan de gevel en in de tuin. Groepenkasten, CAI-, telefoon-, datamaterialen en binnen- en buitenbekabeling. Bad- en toiletventilatoren, mechanische ventilatie met warmte terug win installaties, vloer- en spiegelverwarming. U krijgt er zelfs advies over centraalstofzuigersystemen.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

Deskundig en betrouwbaar advies

Mogelijk krijgt een bezoek aan de showroom een vervolg elders in het bedrijf. Want ook het kantoor, het magazijn en overige bedrijfsruimtes fungeren als showroom. Velux Elektrotechniek heeft onder andere een camerasysteem, draadloze bediening van verlichting via de smartphone, zonnepanelen, led-verlichting en zelfs een elektrische auto met oplaadstation. Alles wordt uitgeprobeerd waarna u een deskundig en betrouwbaar advies krijgt.

Pijnacker-Nootdorp

Aannemers, particulieren en zzp’ers bezoeken het op Ambachtsweg 34 te Pijnacker gevestigde bedrijf. Het gaat dan om het bespreken van projecten of het inwinnen van advies, de aanschaf van elektriciteitsmateriaal of het in werking zien en kunnen beoordelen van nieuwe producten en technieken zoals domotica.

Bezoek onze showroom in Pijnacker.