Voorkomen van overlast door stroomstoring

Sporadisch heeft u te maken met stroomuitval. De oorzaak ligt veelal buiten uw bedrijf: graafwerkzaamheden, manco’s in het elektriciteitsnetwerk etc. Een van de consequenties is productiestilstand in uw bedrijf. Velux Elektrotechniek kan in incidentele gevallen hulp bieden. Met ons mobiele noodaggregaat kunnen wij snel op uw locatie zijn en kunt u uw productie weer op gang brengen. De capaciteit van ons eigen aggregaat is 3 x 50 ampère.

Aggregaat
KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

Noodstroomvoorziening

Sommige bedrijfsprocessen zoals fabricage, data-uitwisseling en telecommunicatie mogen absoluut niet worden onderbroken. Deze bedrijven hebben wellicht al geïnvesteerd in een eigen noodaggregaat. Daardoor blijft hun energietoevoer altijd stabiel. Voor cliënten van Velux Elektrotechniek zonder eigen noodstroomvoorziening is bij calamiteiten de inzet van ons mobiele aggregaat mogelijk een oplossing.

Elektrotechnische werkzaamheden

Door de inzet van ons mobiele stroomaggregaat kunnen wij onze optimale dienstverlening waarmaken. Bijvoorbeeld wanneer wij vanwege het vervangen van een verdeler of groepenkast zelf de stroomtoevoer willen onderbreken. Hierdoor kan het werk bij onze opdrachtgever ongestoord doorgaan.

Wilt u meer weten over het gebruik van ons mobiele stroomaggregaat? Neem dan contact op met ons kantoor in Pijnacker.