Gemotiveerde vakbekwame servicemonteurs helpen u verder

De medewerkers van Velux Elektrotechniek zijn gemotiveerd. Door bijscholing blijven zij kennisnemen van innovatieve technieken en producten. Hun kennis vormt de basis van onze elektrotechnische dienstverlening. Belangrijk aspect is de aandacht voor duurzame oplossingen. Wij vinden dat ons bedrijf een voorbeeldfunctie heeft ten aanzien van duurzaamheid. Het is onze ambitie om qua elektriciteitgebruik energie-neutraal te zijn. Ofwel: onze energiemeter op nul te krijgen en te houden.

KvINL gecertificeerd
Kiwa gecertificeerd
SSB
InstallQ
Techniek Nederland

100% energie-neutraal

De elektrische auto past in onze strategie om qua elektriciteit 100% energie-neutraal te zijn. Op het dak liggen 67 zonnepanelen en de ruimtes zijn voorzien van LED-verlichting en slimme energiebesparende schakelsystemen. Onze kennis over energiebesparing geven wij door aan onze opdrachtgevers. Zo is Velux Elektrotechniek betrokken bij de bouw van een energieneutrale woning: een ‘Nul op de meter’-woning. De aannemer zorgt voor een optimale isolatiewaarde, het cv-bedrijf voor een optimaal klimaatsysteem en Velux Elektrotechniek voor een minimaal elektriciteitsverbruik en maximale energieopbrengst.

Showroomconcept

De zonnepanelen, het oplaadpunt van de elektrische auto, domotica en andere innovaties maken deel uit van ons showroomconcept. Wij willen zoveel mogelijk technieken zelf uitproberen alvorens wij onze klanten hierover informeren of adviseren. Andere manieren om ons serviceniveau op een hoog niveau te houden zijn onze 24/7-storingsdienst, ons keurmeesterschap en het kunnen inzetten van ons eigen noodaggregaat.